Result for lexunit with id:l16146 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146http://purl.org/dc/terms/identifierl16146
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadKunst
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierkochen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryVerb
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07103752-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasethe practice or manner of preparing food or the food so prepared
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Synonymculinary art
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07571324-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07586889-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordcuisine
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceextension2
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s11674
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormKochkunst
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l16146https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno