Result for lexunit with id:l57447 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447http://purl.org/dc/terms/identifierl57447
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07177330-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphraseflesh of quail; suitable for roasting or broiling if young; otherwise must be braised
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07647321-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07662930-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordquail
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39082
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormWachtel
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57447https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno