Result for lexunit with id:l57542 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542http://purl.org/dc/terms/identifierl57542
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07312006-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasevaluable flesh of fatty fish from shallow waters of northern Atlantic or Pacific; usually salted or pickled
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07784522-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07800498-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordherring
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39162
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormHering
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense2
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57542https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno