Result for lexunit with id:l57764 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764http://purl.org/dc/terms/identifierl57764
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadPulver
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierbacken
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryVerb
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-13929898-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphraseany of various powdered mixtures used in baking as a substitute for yeast
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-14772461-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/014796622-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordbaking powder
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryIdhttp://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_1_Backpulver__Substantiv__1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphraseLebensmittelzusatzstoff, der beim Backen zur Lockerung des Teiges verwendet wird
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39347
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormBackpulver
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57764https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno