Result for lexunit with id:l57807 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807http://purl.org/dc/terms/identifierl57807
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadKäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierSchnitt
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryNomen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationhas_hypernym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07376222-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasea solid food prepared from the pressed curd of milk
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07850329-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07866305-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordcheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/has_attribute https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l30597
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39388
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormSchnittkäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57807https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno