Result for lexunit with id:l57825 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825http://purl.org/dc/terms/identifierl57825
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadKäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierfrisch
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryAdjektiv
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07377209-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasesoft unripened cheese made of sweet milk and cream
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07851298-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07867274-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordcream cheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryIdhttp://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_1_Frischkäse__Substantiv__1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphraseKäse mit einer cremigen Konsistenz, der nicht reifen muss
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39403
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormFrischkäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57825https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno