Result for lexunit with id:l57826 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826http://purl.org/dc/terms/identifierl57826
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadKäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierHütte
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryNomen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07377678-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasemild white cheese made from curds of soured skim milk
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Synonymfarm cheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Synonymfarmer´s cheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Synonympot cheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07851767-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07867743-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordcottage cheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryIdhttp://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_1_Hüttenkäse__Substantiv__1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphrasegrobkörniger Frischkäse, der aus Magermilch hergestellt wird
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/has_no_property https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l13413
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39404
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormHüttenkäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57826https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno