Result for lexunit with id:l57830 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830http://purl.org/dc/terms/identifierl57830
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadKäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierhart
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryAdjektiv
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationhas_hypernym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07376222-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasea solid food prepared from the pressed curd of milk
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07850329-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07866305-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordcheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryIdhttp://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_1_Hartkäse__Substantiv__1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphraseKäse mit einer festen, manchmal auch porösen Konsistenz
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39408
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormHartkäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno