Subject | Predicate | Object |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/ |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/ |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | http://purl.org/dc/terms/identifier | l57830 |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificial | no |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHead | Käse |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifier | hart |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategory | Adjektiv |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelation | has_hypernym |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Id | ENG20-07376222-n |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrase | a solid food prepared from the pressed curd of milk |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30Id | ENG30-07850329-n |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Id | http://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07866305-n |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWord | cheese |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSource | initial |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryId | http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_1_Hartkäse__Substantiv__1 |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphrase | Käse mit einer festen, manchmal auch porösen Konsistenz |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39408
|
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntity | no |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthForm | Hartkäse |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense | 1 |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/source | core |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57830 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarking | no |