Result for lexunit with id:l57832 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832http://purl.org/dc/terms/identifierl57832
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07380151-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasehard dry sharp-flavored Italian cheese; often grated
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07854348-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07870324-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordParmesan
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphraseein italienischer Hartkäse aus Kuhmilch
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39410
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormParmesan
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57832https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno