Result for lexunit with id:l57835 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835http://purl.org/dc/terms/identifierl57835
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadKäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierschmelzen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryVerb
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07377837-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasemade by blending several lots of cheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Synonymprocessed cheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07851926-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07867902-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordprocess cheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39413
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormSchmelzkäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57835https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno