Result for lexunit with id:l57885 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885http://purl.org/dc/terms/identifierl57885
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07351463-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasea mild powdered seasoning made from dried pimientos
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07824702-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07840678-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordpaprika
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphraseGewürz in Pulverform, das scharf oder mild ist
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39452
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormPaprika
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57885https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno