Result for lexunit with id:l57895 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895http://purl.org/dc/terms/identifierl57895
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadKraut
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierKüche
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryNomen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07338521-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasearomatic potherb used in cookery for its savory qualities
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07811416-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07827392-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordherb
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39460
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormKüchenkraut
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57895https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno