Result for lexunit with id:l58618 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618http://purl.org/dc/terms/identifierl58618
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadSoße
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierEi
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryNomen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationnear_synonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07366390-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphraseegg-thickened veloute
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Synonymallemande sauce
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07840124-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07856100-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordallemande
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/has_ingredient https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57850
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39982
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormEiersoße
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthVarEiersauce
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58618https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno