Result for lexunit with id:l58621 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621http://purl.org/dc/terms/identifierl58621
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadSpeise
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierMehl
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryNomen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationhas_hypernym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationhas_hyponym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationhas_meronym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07090752-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07101642-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07148326-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasea bland custard or pudding especially of oatmeal
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasea particular item of prepared food; "she prepared a special dish for dinner"
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasefine powdery foodstuff obtained by grinding and sifting the meal of a cereal grain
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07557434-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07569106-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07617344-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07572999-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07584671-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07632953-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWorddish
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordflour
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordflummery
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphraseeine Speise aus Mehl (Eiern und Milch)
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s39985
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormMehlspeise
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58621https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno