Result for lexunit with id:l58704 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704http://purl.org/dc/terms/identifierl58704
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadKartoffel
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierSalz
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryNomen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryIdhttp://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_1_Salzkartoffel__Substantiv__1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphraseGastronomie: Geschälte und in Salzwasser gekochte Kartoffeln
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/has_production_method https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l103248
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s40059
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormSalzkartoffel
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58704https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno