Result for lexunit with id:l58722 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722http://purl.org/dc/terms/identifierl58722
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadSuppe
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierRindfleisch
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryNomen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07117298-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasea clear seasoned broth
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07584938-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07600509-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordbouillon
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/has_ingredient https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57422
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s40071
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormRindfleischsuppe
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58722https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno