Result for lexunit with id:l58780 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780http://purl.org/dc/terms/identifierl58780
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadSoße
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierRahm
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryNomen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07363935-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasewhite sauce made with cream
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07837545-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07853521-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordcream sauce
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/has_ingredient https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58246
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s40115
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormRahmsoße
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthVarRahmsauce
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58780https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno