Result for lexunit with id:l58785 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compound/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785http://purl.org/dc/terms/identifierl58785
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundHeadSoße
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierKäse
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/compoundModifierCategoryNomen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-07363139-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasewhite sauce with grated cheese
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-07836731-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/07852707-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordcheese sauce
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/has_ingredient https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l57806
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s40120
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormKäsesoße
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthVarKäsesauce
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58785https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno