Result for lexunit with id:l58933 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933http://purl.org/dc/terms/identifierl58933
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationhas_hyponym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelationsynonym
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-14018259-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20IdENG20-14089782-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasea soft greasy substance occurring in organic tissue and consisting of a mixture of lipids (mostly triglycerides); "pizza has too much fat"
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrasean oily organic compound insoluble in water but soluble in organic solvents; essential structural component of living cells (along with proteins and carbohydrates)
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Synonymlipide
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Synonymlipoid
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-14864360-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30IdENG30-14938907-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/014888511-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Idhttp://wordnet-rdf.princeton.edu/id/014963045-n
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordfat
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWordlipid
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSourceinitial
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryIdhttp://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_1_Fett__Substantiv__1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryIdhttp://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_2_Fett__Substantiv__1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryIdhttp://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_4_Fett__Substantiv__1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphraseBiologie: einer der Grundnährstoffe höherer Lebewesen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphraseChemie: Gruppe organischer chemischer Stoffe, Tri-Ester des dreifachen Alkohols Glycerin (Propan-1,2,3-triol) und verschiedener, überwiegend geradzahliger und unverzweigter aliphatischer Monocarbonsäuren (Fettsäuren)
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphraseLebensmittel, Nahrungsmittel, eine Zutat zu gekochten, gebratenen oder gebackenen Speisen
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s40222
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormFett
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense2
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno