Subject | Predicate | Object |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#type | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/ |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | http://purl.org/dc/terms/identifier | l58933 |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificial | no |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelation | has_hyponym |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasEWNRelation | synonym |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Id | ENG20-14018259-n |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Id | ENG20-14089782-n |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrase | a soft greasy substance occurring in organic tissue and consisting of a mixture of lipids (mostly triglycerides); "pizza has too much fat" |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Paraphrase | an oily organic compound insoluble in water but soluble in organic solvents; essential structural component of living cells (along with proteins and carbohydrates) |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Synonym | lipide |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN20Synonym | lipoid |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30Id | ENG30-14864360-n |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN30Id | ENG30-14938907-n |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Id | http://wordnet-rdf.princeton.edu/id/014888511-n |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWN31Id | http://wordnet-rdf.princeton.edu/id/014963045-n |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWord | fat |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasPWNWord | lipid |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasSource | initial |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryId | http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_1_Fett__Substantiv__1 |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryId | http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_2_Fett__Substantiv__1 |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryId | http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/http://kaiko.getalp.org/dbnary/deu/__ws_4_Fett__Substantiv__1 |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphrase | Biologie: einer der Grundnährstoffe höherer Lebewesen |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphrase | Chemie: Gruppe organischer chemischer Stoffe, Tri-Ester des dreifachen Alkohols Glycerin (Propan-1,2,3-triol) und verschiedener, überwiegend geradzahliger und unverzweigter aliphatischer Monocarbonsäuren (Fettsäuren) |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/hasWiktionaryParaphrase | Lebensmittel, Nahrungsmittel, eine Zutat zu gekochten, gebratenen oder gebackenen Speisen |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s40222
|
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntity | no |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthForm | Fett |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense | 2 |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/source | core |
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l58933 | https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarking | no |