Result for lexunit with id:l82500 (graph: view )

SubjectPredicateObject
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#typehttps://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500http://purl.org/dc/terms/identifierl82500
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/artificialno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/exampleExframeNN.AN.Bs
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/exampleTextDer Koch säuert den Fisch ein wenig mit Zitrone.
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/frameNN.AN.Bs
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/isMemberOf https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/synset/s58585
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/namedEntityno
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/orthFormsäuern
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sense1
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/sourcecore
https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/lexUnit/l82500https://uni-tuebingen.de/germanet/v19/styleMarkingno